Δήμος Καλλιθέας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση : Μαντζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα - Τ.Κ.:17676

Τηλέφωνο : 213 2070300

Τηλέφωνο : 210 9576800

Fax : 210 9523888

Ιστοσελίδα : http://www.kallithea.gr/

Email : dimarxos@kallithea.gr

Δημήτριος Κάρναβος

Δήμαρχος

Ο δήμαρχος Δημήτριος Κάρναβος γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής.

Μετά την αποφοίτησή του από το 4ο Λύκειο Καλλιθέας, σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στον τομέα «Βιώσιμη Ανάπτυξη» με εξειδίκευση στην «Τοπική Ανάπτυξη».
Στον Ακαδημαϊκό χώρο έχει διδάξει ως Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, -Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων-, ενώ σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η πορεία του Δημήτρη Κάρναβου στα κοινά είναι μακροχρόνια.
Το 1998 συμμετείχε για πρώτη φορά ως υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο Καλλιθέας, όπου εξελέγη δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος.
Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών του επιβεβαιώθηκε και στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2002 και 2006, όπου κατετάγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

Το 2010 ίδρυσε τη Δημοτική Παράταξη «Η Καλλιθέα Αλλάζει» και συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος, λαμβάνοντας στο δεύτερο γύρο ποσοστό περίπου 41%.
Ο Δημήτρης Κάρναβος έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση.
Το 2012, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, δημιούργησε το Δίκτυο Κοινωνικής Προσφοράς, μια πρωτοβουλία έμπρακτης αλληλεγγύης, που κινητοποίησε δεκάδες εθελοντές και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες υγείας-εκπαίδευσης-νομικές-λογιστικές σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας.
Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Καλλιθέας και μέλος του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».
Για την κοινωνική του προσφορά έχει τιμηθεί από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, από τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδας, από τον Παμποντιακό Σύλλογο Αργώ και την τοπική εφορία προσκόπων Καλλιθέας-Μοσχάτου.

Έχει συγγράψει το βιβλίο «ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ». Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε πολλές εφημερίδες πανελλήνιας και τοπικής κυκλοφορίας και σε πολιτικά και οικονομικά περιοδικά.

Είναι παντρεμένος με την Έλσα Καΐσογλου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιούς.

Τελευταία νέα

X