Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση : Περικλέους 55, Χολαργός - Τ.Κ.:15561

Τηλέφωνο : 213 2002800

Τηλέφωνο : 213 2002806 - 815

Fax : 210 6513840

Ιστοσελίδα : http://www.dpapxol.gov.gr/

Email : dimarxos@dpapxol.gov.gr

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος

Ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος γεννήθηκε το 1976 στο Χολαργό και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Παπάγου.

Με σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα από το 1997, σαν ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης από τις πλέον καταξιωμένες στον τομέα μηχανημάτων τεχνικών έργων και εξειδικευμένων οχημάτων, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού.

Από μικρή ηλικία μπολιάστηκε με το πάθος για τα κοινά, κυρίως λόγω του πατέρα του, Τάσου Αποστολόπουλου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση για 25 χρόνια.

Στις εκλογές του 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού. Διετέλεσε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού και εν συνεχεία Πρόεδρος του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Χολαργού. Διετέλεσε επίσης μέλος της ΤΕΔΚΝΑ και μέλος των Δ.Σ του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Χολαργού, του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Χολαργού και της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Χολαργού.

Στις εκλογές του 2010 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του νέου διευρυμένου Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού και εν συνεχεία Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού.

Στις εκλογές του 2014 εξελέγη Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, σαν επικεφαλής του ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Μαζί για την πόλη μας», με ποσοστό 62%, το υψηλότερο ποσοστό στην ιστορία του Δήμου, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Αττικό Μετρό καθώς και μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Λογοθέτη, με την οποία έχει έναν γιο.

Τελευταία νέα

X