Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση : Στ. Νικ. Ρόκα 45, Μάνδρα - Τ.Κ.:19600

Τηλέφωνο : 210 5555745

Fax : 210 5559982

Ιστοσελίδα : http://www.mandras-eidyllias.gr/

Email : dimosmandras@gmail.com

Ιωάννα Κριεκούκη

H δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη γεννήθηκε στη Μάνδρα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Γλωσσολογία και διδακτορικές σπουδές στη Φιλοσοφία. Έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις για το σύνολο των σπουδών της και έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά ενώ συμμετείχε σε σειρά συνεδρίων στο εσωτερικό και το εξωτερικό καθώς και σε δεκάδες επιμορφωτικά σεμινάρια όπου παρουσίασε θέματα σχετικά με τη Φιλοσοφία, τη Γλωσσολογία και την Εκπαίδευση. Παράλληλα διδάσκει επί 22 χρόνια στα σχολεία της περιοχής μας. Από το 2002 ως διευθύντρια έχει την ευθύνη λειτουργίας του Γυμνασίου Μάνδρας.

Από το 2011 έως σήμερα είναι Διευθύντρια στο 2ο Λύκειο Ελευσίνας «Πυρουνάκειο»

Κύριο αντικείμενο της δραστηριότητας της όλα αυτά τα χρόνια, αποτέλεσε η εκπαίδευση και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο το Δημόσιο Σχολείο μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά, ώστε να προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά μας για ένα άριστο επίπεδο σπουδών και κυρίως ενός περιβάλλοντος όπου οι εκπαιδευτικοί δείχνουν το συνεχές και άμεσο ενδιαφέρον τους για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών.

Διατέλεσε πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας (ΟΛΕ. Α.Ε) την περίοδο 2012-2013

Συμμετέχει ενεργά στους «Φίλους της Αρχιεπισκοπής» από το 1999 για την υποστήριξη του έργου της Εκκλησίας μας.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 εκλέχτηκε Δήμαρχος Μάνδρας. Από το 2011 ως το 2014 διετέλεσε δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Επανεκλέχτηκε δήμαρχος στις επαναληπτικές εκλογές του δήμου Μάνδρας -Ειδυλλίας τον Δεκέμβριο του 2014.

Είναι παντρεμένη με τον Τίμο Μποζιονέλο και έχει ένα γιο.

Τελευταία νέα

X