Δήμος Μεταμόρφωσης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση : Ι. Ράλλη & Δημαρχείου 1, Μεταμόρφωση - Τ.Κ.:14452

Τηλέφωνο : 213 2012900

Τηλέφωνο : 213 2012960

Fax : 210 2813207

Ιστοσελίδα : https://www.metamorfossi.gr/

Email : mayor@metamorfossi.gr info@saraoudas.gr

Ευστράτιος Σαραούδας

Δήμαρχος

Ο Στράτος Σαραούδας γεννήθηκε στη Μεταμόρφωση το 1971, όπου ζει, εργάζεται και δραστηριοποιείται αδιαλείπτως όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ο πρώτος από τα τρία παιδιά του Αντώνη και της Βασιλικής Σαραούδα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Μεταμόρφωσης. Συνέχισε στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Μετά την αποφοίτησή του ίδρυσε Τεχνικό Γραφείο και από τότε εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Έχει ιδρύσει δύο εταιρείες, μία μελετητική, που αφορά σε έργα Πολιτικού Μηχανικού και μία Κατασκευαστική. Από το 2000 είναι παντρεμένος με την Αιμιλία Εξάρχου και έχει δύο παιδιά.

Πάντα ενεργός και δραστήριος για τα Δημοτικά τεκταινόμενα της Μεταμόρφωσης, εκλέγεται 1η φορά Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 1998-2002, με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του εκλιπόντα Τάκη Παπαχρυσάνθου. Κατά τη διάρκεια της τετραετίας, διετέλεσε μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα του Δήμου, όπως μεταξύ άλλων τα Δημοτικά Ιατρεία, το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων, Παιδικοί Σταθμοί, Αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης, Διανοίξεις κεντρικών οδικών αρτηριών κ.α

Το 2002 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, συμβάλλοντας με τη δράση και την τεχνογνωσία του σε σημαντικά έργα υποδομής. Το 2010, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί εκ νέου, όταν εκλέγεται για 2η φορά Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη Δ.Ε.Κ., από όπου ανεξαρτητοποιήθηκε το 2011, ωστόσο συνέχισε να προσφέρει ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Το 2013 ιδρύει την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση» με την οποία ώς Επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης έλαβε μέρος στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαίου 2014, καταλαμβάνοντας ποσοστό 16%, γεγονός που κατέταξε την πρωτοεμφανιζόμενη Παράταξη στην 3η θέση, αποσπώντας τα θετικότερα σχόλια τόσο από τους δημότες της πόλης, όσο και από τους λοιπούς συνυποψηφίους.

Πιστός στις Αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκε και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνεχίζει ακούραστα, υπεύθυνα και με ιδιαίτερο ζήλο, να αγωνίζεται με σκοπό να οδηγήσει την Μεταμόρφωση στην νέα εποχή.

Τελευταία νέα

X