Δήμος Ζωγράφου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση : Γ. Ζωγράφου 7, Ζωγράφου - Τ.Κ.:15772

Τηλέφωνο : 213 2024106

Τηλέφωνο : 213 2024251

Τηλέφωνο : 210 7759907

Fax : 210 7777824

Ιστοσελίδα : http://www.zografou.gov.gr/

Email : dhmarxos@zografou.gr

Βασίλειος Θώδας

Δήμαρχος

Ο Βασίλης Θώδας γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα.
Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στις γειτονιές του Ζωγράφου, έπαιξε μπάλα στις αλάνες του, έκανε τις πιο δυνατές του φιλίες και ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο 4o Λύκειο.
Οι ανησυχίες του για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα υπήρξαν πάντοτε μεγάλες, με αποτέλεσμα να είναι ενεργός πολίτης από τα μαθητικά του χρόνια.

Οι σπουδές

Το 1990 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα: «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Το 2014 ολοκλήρωσε και το δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα: «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Πλέον, είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο ίδιο πανεπιστημίου στο τελευταίο έτος σπουδών για την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος.

Η επαγγελματική καριέρα

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Το 1993, άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων.
Το 2011 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Επερωτήσεων της Διεύθυνσης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ το 2014 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Η ενασχόληση με τα κοινά

Η επιθυμία του να συνεισφέρει στα κοινά τον οδήγησε στην εκπροσώπηση των συναδέλφων του στο Σωματείο των εργαζομένων στη Βουλή και στην εκλογή του δύο φορές στη θέση του Προέδρου.
Ασχολήθηκε από νωρίς με τα κοινά της αγαπημένης του πόλης, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου από το 2006 και μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους νέους, στα αθλητικά σωματεία της πόλης και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Τον Ιούνιο του 2019, οι πολίτες του Ζωγράφου τον εξέλεξαν Δήμαρχο και του εμπιστεύτηκαν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη ζωή σε μία ομορφότερη πόλη.
Μία εμπιστοσύνη που για το νέο Δήμαρχο Ζωγράφου είναι δέσμευση την οποία θα τηρήσει στο ακέραιο τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Τελευταία νέα

X